✅ Onze diensten

Zoek je een Taxi in Breda? Dan ben je bij Local Taxi Breda aan het juiste adres. Al 10 jaar lang rijden wij in Breda en omstreken. Onze chauffeurs doen er alles aan om je rit zo comfortabel mogelijk te maken.

  • Taxi in Breda
  • Taxibus in Breda
  • Schipholtaxi Breda
  • Zakelijke Taxi Breda
  • BOB-Taxi Breda

Taxi Breda

Bij Taxi local breda bent u altijd gegarandeerd van een comfortabele en zorgeloze rit, zowel bij lange als korte afstandsritten. Dus bent u op zoek naar een taxi, neem dan contact met ons op.

✅ Reserveren
Taxi in Breda
Taxibus in Breda

Taxibus Breda

Heeft u een taxibus in Breda en omgeving nodig? Gaat u met een grotere groep personen naar een feest, evenement of andere gelegenheid in de buurt van Breda?

Local Taxi Breda biedt een professionele taxibus service aan tegen vaste en meest voordelige tarieven. Naast onze taxibus service biedt Local Taxi Breda ook groepsvervoer aan buiten Breda en regio Breda.

✅ Reserveren

Luchthavenvervoer

Heeft u een taxi nodig naar Schiphol? Local Taxi Breda verzorgt luchthavenvervoer van en naar alle Europese luchthavens; Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Charleroi, Antwerpen en Brussel, maar ook andere luchthavens behoren tot de mogelijkheden.

Staat u bestemming of vertreklocatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een passende prijsopgave voor u. Wij rijden namelijk ook naar Eindhoven Airport, Zaventem, Rotterdam Airport en Charleroi.

✅ Reserveren
Taxi naar Schiphol vanuit Breda
Zakelijke Taxi in Breda

Zakelijke Taxi Breda

Heeft uw bedrijf in Breda regelmatig een taxi nodig voor uw klanten, bezoekers of werknemers en wilt u niet te maken hebben met diverse taxibonnetjes van verschillende taxibedrijven?

Wilt u een taxibedrijf hebben die vloeiend Nederlands of Engels spreekt en die op tijd brengt en ophaalt? Dan kunnen wij een vaste prijs hanteren.

Met onze Zakelijke Taxi in Breda kunnen voor uw bedrijf op rekening rijden waarbij u per factuur betaald. Stuur een mail om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

✅ Reserveren

BOB Taxi Breda

U rijdt met uw auto naar een feest en drinkt vervolgens teveel? Maakt u zich dan geen zorgen! Met onze Taxi-Bob Service staan er altijd twee chauffeurs klaar om u en uw auto veilig naar huis te brengen. U betaalt voor deze service twee keer de normale ritprijs. Verkeersveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kies daarom voor deze makkelijke en verstandige oplossing.

✅ Reserveren
Bob Taxi Breda